Vasárnapi gyakorlás (81-85)

2012.05.20. 18:48

Ma volt egy családi ebéd a tesóméknál, s onnan ebéd után néztünk ki a Decathlonhoz repülni. Jöttek többen a családból - ami egyrészt jól esett, de zavaró is volt. Nyomasztott, h mutassak is valamit, s picit zavart a beszélgetés, ám jó volt, hogy jöttek, érdekelte őket, és értékelték. :-).

A repülés leginkább szabad repkedésből állt... 8-asokkal, legyezővel, kicsit orsóval és hátraforgatással, néha egy kis piróval... meg egy kis hátonlebegéssel. Nem mondom, hogy a szívem néha nem akart kiugrani a helyéből, s az adrenalin nem tódult a fejembe... :-) Most azért óvatosabb voltam az orsóval - jó magasan, egy helyben állva finoman csináltam pár orsót... de nem sokat. (volt már korábban, hogy orsózásból zuhant le a gép)

Az első 3 repülés után (amikor tovább állt a család) kicsit finomabban, alap mozdulatokkal, orientáció, finom 8-asokkal repültem. Így volt ma is 5 jó kis startom.

Készültek ma is videók, íme kettő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rcheli.blog.hu/api/trackback/id/tr784527882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása